1966 Ford Fairlane 2d Hardtop Kalajoelta

Ostin Fairlane 500 4d:n vuonna 1983 Pietarsaaresta. Auto on alkuperäinen Suomi-auto. Tullut Primo oy:lle Helsinkiin edustus autoksi, josta se on tullut seitsemän omistajan kautta minulle. Ensimmäinen tunnus BCL-40 nykyinen YCM-74. Ensi kesänä tulee 34 vuotta omistuksessani.
14 vuotta sitten päätin muuttaa auton 4d korisesta 2dht. Homma lähti käyntiin siitä, että 4d koppa alako olla maalauskunnossa ja olin sen jo kahteen kertaan maalannut, enkä halunnut sitä kolmanteen kertaan maalata. Kun siihen vielä lisätään, että 2dht kori on ollut aina haaveena. Niinpä se rahavarojen puutteessa täyty tehdä itse.
Näiltä sivuilta löydät auton tarinan vuosien varrelta ja galleriasta löydät kuvia auton eri rakennusvaiheista. Jos kysyttävää tulee mieleen niin yhteydenotto lomakkeella voit laittaa sähköpostia minulle.

One Comment

  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
    Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *